FARMA MICHAEL

Místo pro svatební hostiny známých osobností nemůže SEPHORA nechat bez povšimnutí. Aneb společný pobyt v krásných prostorech s ještě krásnější přírodou okolo. Mnoho týmových aktivit, dobrého jídla i nezapomenutelné zábavy. To byl zkrátka náš nedávný teambuilding.

 

          V září se uskutečnil pravidelný teambuilding pro zaměstnance z kanceláří a vedoucí prodejen. Naplněni očekáváními z minulého roku jsme se vydali objednaným autobusem vstříc krásným třem dnům. Cesta utekla rychle a brzy jsme se ocitli ve svých pokojíčcích, které byly přinejmenším kouzelné. První den jsme ještě věnovali pracovním prezentacím, chystaným novinkám a oslavě dosažených úspěchů. Zbytek pobytu se však nesl v duchu pohádek. V mini týmech jsme například procházeli stanoviště s pohybovými, logickými i týmovými úkoly. O zábavu a pozitivní emoce z úspěšně zvládnutých úkolů nebylo nouze. Energii jsme doplnili díky vynikajícímu jídelnímu menu a ani večer nechyběl bohatý raut, kde si našel to své opravdu každý.

          Nebyl by to však pohádkový pobyt bez tematického večera. Najednou se mohly potkat nejrůznější pohádkové bytosti. Od Sněhurky a sedmi trpaslíků po Harryho Pottera či Macha a Šebestovou. Večer plný zábavy i nejrůznějších pohádkových drinků zakončilo vyhlášení nejlepších převleků. Nehledě na to, kdo vlastně vyhrál, si všichni nemohli nechat ujít focení a odnést si tak památku v podobě fotografií. Během dne bylo také mnoho volných chvílí, které jsme mohli využít dle libosti. Nabízelo se zde několik možností od jízdy na koních či tenisu až po klidné procházky v zahradě a okolní přírodě. Poslední večer před odjezdem nás pak čekalo ještě jedno překvapení. Noční bojovka! Po náročném programu to pro nás byla poměrně výzva, nakonec jsme to však všichni zvládli. Celý pobyt jsme si užili, počasí nám vyšlo opravdu krásně. Do Prahy jsme odjížděli plní nové energie a dobré nálady.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.