BAREVNÝ SVĚT "THE COLOR RUN"

Sportovní událost nesoucí se v duchu barev a radosti. To je něco přesně pro nás. Ani letošní ročník The Color Run nám jednoduše nemohl ujít. A co víc, SEPHORA opět jako účastník i partner.

 

          Podle organizátorů je The Color Run pět nejšťastnějších kilometrů na Zemi, barevný závod oslavující zdraví, pohodu a radost s ostatními. (https://www.thecolorrun.cz/beh/) Není to o výkonu, ale o zábavě. A přesně tak jsme to pojali i my. Jinými slovy, kolikrát se člověku v práci podaří své kolegy pořádně napatlat od uší až po kotníky nejrůznějšími barvami. :D Kdo by si to nechal ujít. Mimo tuto zábavnou aktivitu to především byla příležitost strávit další společný čas i mimo naše kanceláře a  prodejny. Pohoda na sluníčku a nepřítomnost každodenních pracovních povinností je potřeba. Samotný běh už byl jen zdravým doplňkem tohoto barevného odpoledne.

          Naše účast má však i druhou tvář. MUA tým, jel na plné obrátky. Jako partner této společensko-sportovní události měl svoji speciální roli. Rozdával všem zájemcům zase své barvičky. Jen to mělo pořádnou jiskru, styl a nádech moderních trendů. Každý, kdo chtěl dotáhnout svůj barevný vzhled pro tento běh do dokonalosti měl možnost svěřit se do rukou profiků. A bylo stále plno. Bylo to náročné, přesto ani náš MUA tým si nenechal ujít příležitost zapojit se do barevného šílenství. A proto prášek nejednou zahalil přilehlé prostory pořádnou barevnou clonou. Nutno dodat, že jsme byli hrdí na práci našeho MUA týmu, když jsme na každém kroku potkali někoho, kdo je navštívil. Odvedli kus dobré práce a podíleli se na tom, aby si účastníci událost pořádně užili.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.