D-DAY 2017

Slavíme Mezinárodní den žen! Každoročně u nás probíhá interní událost D-Day - Úspěšná žena dneška. Začínáme vynikající snídaní, pokračujeme workshopy i talk shows se zajímavými osobnostmi a celé dopoledne zakončujeme společným obědem.

 

          Jsme SEPHORA, a proto není divu, že tento svátek patří mezi naše oblíbené. Tématika úspěšné ženy dneška má u nás své místo. Zatímco koncept je již mnoho let stejný, konkrétní program se každoročně mění a jde s dobou i aktuálními tématy. Letos jsme opět začali příjemnou snídaní ve formě rautových stolů. Následoval prakticky zaměřený workshop o stravování aktivní ženy, kde jsme se dozvěděli spoustu osvědčených tipů a rad jak na to. Nakolik je tato problematika rozebírána v našem okolí, nestačili jsme se divit nad prezentovanými vychytávkami a zajímavostmi.

          Druhou polovinu tohoto fajn dopoledne jsme odstartovali talk show s čestnými hosty Laurou Janáčkovou a Olgou Šípkovou. Po dobré diskuzi a častém smíchu snadno a rychle vyhládne. A protože byl už čas oběda, nic nám nebránilo usednout k dalším výborným pokrmům, které pro nás byly připraveny. Po obědě nás čekala ještě jedna závěrečná tečka v podobě knihy Laury Janečkové "Poznej může beze slov" s věnováním a podpisem. Není pochyb, že se tato kniha stala oblíbeným doplňkem každé ženy při odchodu. Ještě předtím jsme však všichni společně zapózovali fotografovi, včetně našich přítomných mužů, kteří s námi celé dopoledne s radostí strávili.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.